Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Stará struktura nemazat! > Aktuality > Informace o nadstandartních aktivitách

Informace o nadstandartních aktivitách



Vzhledem k aktuálním vládním nařízením jsou i nadále zrušeny všechny kulturně-zábavné aktivity v MŠ v podobě hostujících divadel (aktuálně do konce února 2021).

Dále se neuskuteční edukativně stimulační skupinky. Předškoláci také nemohou navštívit ZŠ, jak je zvykem. Ani informativní schůzka pro rodiče před školáků se neuskuteční. Vše potřebné konzultujte s třídními učitelkami. 

Nepřipravujeme ani konání školy v přírodě.

Pokud jde o předplavecký výcvik, nemáme bližších informací. Pravděpodobně, pokud 10 lekcí nebudeme moci absolvovat, budeme kurzovné vracet (soudě podle loňských zkušeností).

Vše, co je možné, organizujeme na úrovni jednotlivých tříd. Děti tedy nepřijdou v únoru o masopustní radovánky a karneval

Den otevřených dveří je nám zapovězen. 

Pokud se jedná o setkávání rodičů s odborníky, která jsme na jaro plánovali, ta se odkládají na neurčito. Nepřijdete o ně, jakmile budou možná, jsme připraveni zorganizovat pro Vás např. besedu s Mgr. Evou Svobodovou a povídání s ní o principech, které v naší MŠ uplatňujeme při své práci. 

O Vašich možnostech vzdělávat se prostřednictvím MAP II. v oblasti předškolního vzdělávání on-line formou Vás průběžně informujeme na nástěnce v šatně a prostřednictvím letáčků na parapetu. 

Bohužel nevíme, kdy se najde čtecí senior - babička nebo dědeček, který by měl za sebou očkování a chtěl pokračovat v zavedené tradici předčítání dětem před odpoledním odpočinkem. 

A co přinese jaro, uvidíme. Těšíme se na všechno dobré, co náš čeká. A radujeme se ze všeho hezkého, co můžeme prožívat i v těchto podmínkách.